+45 28760972

om mig

min passion for haven

Haven har altid været et frirum for mig, som barn var jeg ikke til at drive ind og der blev bygget huler i alle hjørner af haven. I dag er min have stadig min legeplads.

Profil

Jeg er Alice og er ansigtet bag GRØN Havedesign. Jeg bor i Salling sammen med min mand og vores to børn, på vores lille gård. Jeg flyttede ind på den lille gård i 2018. Vi har siden været i gang med at skabe vores hjem, med alverdens projekter. 

Haven har altid været et frirum for mig. Som barn var jeg ikke til at drive ind og der blev bygget huler, i alle hjørner af haven. I dag er min have stadig min legeplads, hvor jeg altid har gang i mindst et projekt. En legeplads til børnene, en køkkenhave til mig selv eller hvad jeg ellers får af gode ideer. 

Haven er for os et samlingspunkt, det er her vi bruger det meste af vores tid. Børnene nyder at lege og gå på opdagelse i haven og hjælpe mig i haven.

Min passion

Jeg er uddannet landskabsarkitekt i 2018 og har siden da, arbejdet inden for faget. Efter jeg fik min egen have, er min passion for havedesign og havens rum, kun blevet større. Dette er også grunden til at, jeg i dag har grebet chancen og startet som havedesigner.

Min største drivkraft er nemlig at, inspirere dig til at se din haves muligheder. Således at du får skabt, lige netop den have der passer til dig. At du selv får lyst til at, gå i gang med dine haveprojekter og får nydt din have. 

Vi har alle forskellige ønsker og behov, for hvad vores have skal kunne. Derfor finder vi netop den løsning der passer lige præcis, til dine ønsker. Du er altid velkommen til at kontakte mig på mail eller telefon, du kan finde mig på instagram og få meget mere inspiration.   

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.