+45 28760972

havebesøg

Skal jeg komme på besøg hos dig?

Mange spørgsmål kan snige sig på som have ejer, jeres behov for brug i haven kan ændre sig eller I har overtaget en have der enten er ny eller ikke passer til jeres behov.

Hvad er et havebesøg?

Et havebesøg er til dig der mangler inspiration og sparring til jeres have, men selv vil i gang. Jeg kommer på besøg i jeres have, hvor vi går en tur i haven og i fortæller om jeres behov og ønsker. Jeg kommer undervejs med forslag til jeres have, samt svare på de spørgsmål der må komme op. Du tager selv noter undervejs, omkring beplantning, ideer og materialer.

Vi kan have fokus på noget bestemt, på vores tur i haven. Dette kan være at skabe rum i haven, stier og bevægelse i haven, beplantningen eller noget helt andet. Det er jer der bestemmer hvilket fokus vi skal have.

2.500 kr. inkl. moms
I en radius af 50 km. fra kontor.
Herudover statens km takst.

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Vi har alle forskellige behov og ønsker til vores drømmehave, derfor tager jeg udgangspunkt i netop dine ønsker. Kontakt mig i dag for en uforpligtende snak og hvad jeg kan hjælpe dig med.  

Overvejelser før et havebesøg

Du kan med fordel tænke over hvilken stemning, du gerne vil skabe i haven og evt. finde nogle billeder der beskriver dette. Hvilke elementer du gerne vil have i haven. Det er dig der kender din have bedst, så overvej også gerne hvor i haven du opholder dig bedst, på forskellige årstider, samt i sol og skygge. 

Lav også gerne en tegning over din have, således at du kan noterer og tegne på den, ud fra de forslag og den inspiration jeg kommer med til jer. Tegningen behøver ikke at være målfast, da dette blot er en hjælp til dig selv.