+45 28760972

havedesign

Hvorfor vælge havedesign

At få lavet et overordnet havedesign over din have,
kan give dig det overblik du skal bruge, for at få din drømmehave. 

Haven er en forlængelse af vores hjem

Haven er en forlængelse af vores hjem og det at skabe rum i haven, er med til at gøre haven mere levende og indbyde til at gå på opdagelse. Det gode haverum trækker os ud i vores haver.  

Vi har alle sammen forskellige behov, for rum i haven og vores behov ændrer sig. Vores ønsker og behov for havens funktioner, afspejler hvor vi er i livet – Det kan være et ønske om at, vores børn kan lege og udvikle min motorik i haven, eller måske er det børnebørnene der skal kunne gå på opdagelse. Den hyggelige terrasse der trækker os ud i haven og kan samle familie og venner, eller de små oaser der ligger skjult i haven, hvor man kan trække sig tilbage og nyde sin have. Ofte er det en god blanding af familiens ønsker og behov, der skal være plads til i haven.

Hvorfor vælge en havedesigner?

En overordnet plan over din have, vil være et værktøj og en køreplan for din have. Værdien ved at vælge en professionel designplan, gør at du sikrer at alle dine ønsker og behov, vil blive samlet i en overordnet plan. Den vil skabe en rød tråd gennem haven, så der bliver skabt naturlige overgange og forløb. En anden værdi, er også at du kan dele haven op i etaper. Du kan udføre de vigtigste områder først, men stadig sikre dig den røde tråd gennem haven.

Som havedesigner, vil jeg altid tage udgangspunkt i et havebesøg, hvor vi afklare dine ønsker og behov. Det er her vi afklarer hvilke elementer, farver og hvilken stil du ønsker for din drømmehave. Den overordnede plan, vil bringer dine ønsker og mine designløsninger sammen for din drømmehave.

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Et havebesøg er til dig der mangler inspiration og sparring til din have, men selv vil i gang. Jeg kommer på besøg i din have, hvor vi går en tur i haven og du fortæller om jeres behov og ønsker.

2.500 kr. inkl. Moms.

Fra de første tanker med en hånsskitse til den færdige haveskitse

Har du selv et indblik i planter og materialer, men mangler inspiration og en overordnet skitse over havens design, så du selv kan gå i gang i haven.
Så er det en haveskitse du skal vælge.

Fra 5.400 kr. inkl. Moms.

Haveplan med planteliste

Ønsker du dig en detaljeret haveplan, hvor du selv kan gå i gang eller kan indhente tilbud fra en anlægsgartner.
Så er det en Haveplan du skal vælge.

Fra 14.500 kr. inkl. Moms.