+45 28760972

haveplan

Den komplette plan til din have

Ønsker du dig en detaljeret haveplan, hvor du selv kan gå i gang eller kan indhente tilbud fra en anlægsgartner. Med en haveplan i hånden, har du et godt værktøj til at få skabt din drømmehave.

Den komplette plan til din have

Ønsker du dig en detaljeret haveplan, hvor du selv kan gå i gang eller kan indhente tilbud fra en anlægsgartner. Med en haveplan i hånden, har du et godt værktøj til at få skabt din drømmehave.

Haveplan med terrasse og legeplads, med plads til hele familien

Hvad er en haveplan?

En haveplan er en mål fast tegning, som vil bringe dine ønsker og mine designløsninger sammen i en detaljeret tegning, med de beskrivelser og illustrationer der skal til for at kunne indhente tilbud fra en anlægsgartner. 

Jeg tager udgangspunkt i et havebesøg, hvor vi går en tur i din have og kigger på den eksisterende beplantning, ophold og de muligheder der er i haven. Jeg tager noter og skitserer dine ønsker ned. Efterfølgende samler jeg alle dine ønsker og behov, i en overordnet skitse, som bliver sendt til din godkendelse. 

Du vil herefter modtage planen, samt plante- og materialeliste og idekatalog, som en PDF-fil på mail. Dette kan du videresende til en anlægsgartner eller selv gå i gang med at skabe din drømmehave. 

Hvad er med i en Haveplan

  • Havebesøg
  • En mål fast, farvelagt haveplan i 1:200 / 1:100, som viser havens helhed og detaljer.
  • Planen viser havens inddeling med: ophold, stier, beplantning/træer og legeområder.
  • Et idekatalog med inspirationsbilleder og beskrivelse af havens rum.
  • Plante- og materialeliste, med billeder og beskrivelser.
  • Detaljerede tegninger og illustrationer over unikke designløsninger
udsnit af haveplan, planteliste og inspirationsbøger

Prisen for en haveplan

Prisen for en haveplan starter fra ca. 14.500 kr. for haver op til 1500 kvm. Prisen tager udgangspunkt i det indledende havebesøg og afhænger af opgavens omfang og kompleksitet. 

Ønsker du et specifikt tilbud, på din have. er du altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak. 

Fra 14.500 kr. inkl. moms. 

Forberedelse inden havebesøget

Til havebesøget bedes du have en opmåling af haven, i målestok 1:200 eller 1:100 alt efter havens størrelse.  Opmålingen af haven skal indeholde alle faste elementer, bygninger inkl. Placering af døre og vinduer, samt træer og beplantning. Er opmålingen af haven ikke færdig til havebesøget, aftaler vi hvornår opmålingen senest skal fremsendes.